Bezoek ons op de VSK beurs 2016!

19/11/2015

Volgend jaar zijn wij ook weer present op de VSK beurs 2016 te Utrecht van 2 t/m 5 februari in hal 12 stand B082. Tijdens deze dagen zullen wij onze nieuw ontwikkelde, zeer complete en gebruiksvriendelijke Imperia regeling presenteren. Er zullen meer presentaties gegeven worden maar daarover later meer nieuws. Tevens willen wij u graag, onder het genot van een drankje, de voordelen van de Weger luchtbehandelingskasten en Verheij luchtinblaassystemen toelichten.

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat vanaf 1 januari 2016 alle luchtbehandelingskasten, die toegepast gaan worden in gebalanceerde verwarmde ruimtes en niet-woongebouwen, moeten voldoen aan de eisen, die worden gesteld in de nieuwe EU-verordening 1253/2014. Wij kunnen u hierbij meedelen dat Weger alle aanpassingen en toevoegingen die hiervoor nodig zijn, heeft kunnen doorvoeren in hun selectieprogramma en luchtbehandelingskasten.

Dit betekent dat de Weger luchtbehandelingskasten voldoen aan ErP 2016 /2018! Wij gaan dus met frisse moed duurzamer en ook energiezuiniger het nieuwe jaar in en hopen u in februari te mogen verwelkomen op onze stand.

Klik op bovenstaande banner voor gratis toegangskaarten. Wij verheugen ons op uw bezoek!